[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت‌نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
فعالیت‌های انجمن::
اصول اخلاقی::
بانک‌ها و نمایه نامه‌ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: ارزیابی ضریب تاثیر سال ۱۴۰۰
:: شماره ۳۵ نشریه
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
نویسنده گرامی، تکمیل و ارسال فرم تعهد نویسندگان و فرم تعارض منافع در زمان ارسال مقاله الزامی است.
جهت دریافت فرم، روی کلمه فرم مورد نظر کلیک فرمایید و پس از تکمیل، در قسمت فایل‌های پیوست قرار دهید.
..
:: راهنمای نگارش ::

ضوابط و راهنمای نگارش مقاله

هدف

هدف از این نشریه ایجاد زمینه جهت آشنایی، شناسائی و ترویج روشهای مختلف اجرایی در عرصه استحصال آب باران قبل از خارج از دسترس قرار گرفتن آن بوده و امید است با ارائه تجربیات عملی و نتایج کارهای تحقیقاتی کاربردی در راستای بهره برداری موثر از آب باران گام برداشت. بر این اساس نشریه سطوح آبگیر باران ایران از کلیه اساتید و متخصصان علوم مرتبط برای ارائه مقالات علمی و تخصصی دعوت به عمل می آورد.

۱. نوع مقاله: مقاله‌های ارسالی می باید مستند به نتایج پژوهش‌های کاربردی، مطالعات و تجربیات نویسنده باشند و قبلاً در هیچ نشریه‌ای به‌چاپ نرسیده، در عین حال برای داوری به صورت همزمان به مجله ارسال نشده باشد و تک تک مولفین از ارسال مقاله به این نشریه آگاهی کامل داشته باشند.

۲. ساختار مقاله: مقاله حداکثر در ۱۸ صفحه با حاشیه ۲.۵۴ سانتیمتر از طرفین و قلم B میترا ۱۲ به صورت خط کامل و فاصله خطوط یک سانتیمتری با نیم سانتی متر فرورفتگی ابتدای پاراگراف ها (به جزء پاراگراف اول زیر تیتر که فاقد فرورفتگی است) تهیه شده و باید حاوی اجزای زیر باشد (لازم به تاکید است که مجله مقالاتی را که خارج از فرمت ارائه شده تنظیم گردیده باشد نخواهد پذیرفت).

  • عنوان: عنوان باید خلاصه و بیان‌گر محتویات مقاله بوده و از ۲۰ واژه تجاوز نکند. با قلم B میترا ۱۴ پررنگ (bold) و به صورت وسط چین تنظیم گردد.
  • نام نویسنده (گان): نام و نام خانوادگی با قلم B میترا ۱۱ پررنگ (bold) و به صورت وسط چین بدون فاصله با عنوان مقاله تنظیم گردد.
  • مرتبه علمی و نام دانشگاه یا موسسه‌ای که نویسنده (گان) در آن اشتغال دارند: با قلم B میترا ۱۱ و به صورت وسط چین بدون فاصله با عنوان مقاله تنظیم گردد.
  • آدرس پست الکترونیک: به همراه نام نویسنده مسئول در پاورقی با قلم Times- New Roman ۱۰ ارائه شود. لازم به ذکر است تمامی پاورقی ها به همین شکل و به‌ترتیب از شماره یک تا انتهای مقاله شماره گذاری شود.
  • چکیده کوتاه فارسی و انگلیسی: چکیده باید مجموعه فشرده و گویایی از مقاله، با تاکید بر تشریح مسئله، روش تحقیق و نتایج بوده و از ۱۵ سطر (۳۵۰ واژه) و یک پاراگراف بیش‌تر نباشد، ضمناً ذکر بخشی از نتایج کمی در چکیده ضروری است. چکیده بایستی با قلم B میترا ۱۱  و به صورت خط کامل بدون فاصله با عنوان بخش تنظیم شود.
  • چکیده مبسوط انگلیسی:  چکیده انگلیسی مبسوط دارای ۵۵۰ تا ۱۰۰۰ کلمه و شامل Introduction, Methodology, Results and Discussion, Conclusion است که با قلم B میترا ۱۰ تنظیم شود.
  • واژه‌های کلیدی: حداقل ۴ و حداکثر ۷ واژه کلیدی، درباره موضوع مورد پژوهش و غیر تکراری در عنوان و به‌ترتیب حروف الفبا با قلم B میترا ۱۱  ارائه شود.
  • مقدمه: شامل طرح مسئله، اهمیت، فرضیه، مرور منابع علمی مرتبط، جمع‌بندی نتایج حاصل از پژوهش‌های پیشین و شرح هدف باشد و ضرورت انجام تحقیق را تبیین نماید.
  • مواد و روش‌ها: در این قسمت مواد، ابزار تحقیق و روش اجرای پژوهش به‌طور مشخص، دقیق و مستند به مراجع علمی ارائه می‌شود. توصیف منطقه تحقیق به‌صورت اجمالی، هم‌راه با بیان ویژگی‌های مرتبط با تحقیق انجام شده، ارائه می‌شود.
  • نتایج و بحث: تمامی نتایج کیفی و کمی به ‌دست آمده شامل جداول، اشکال، منحنی‌ها و توضیحات علمی مربوطه در این قسمت ارائه می‌شود. شکل با کیفیت و با متن فارسی ارائه شود. جداول نیز از سمت راست و به صورت فارسی نویسی ارائه شود. عنوان شکل­‌ها و جدول‌ها کامل و جامع و حاوی اطلاعات لازم باشد. نتایج به‌ دست آمده در این قسمت با توجه به هدف بررسی و یافته‌های سایر پژوهش‌ها، تجزیه و تحلیل شده و ضمن بیان استدلالات لازم، مقایسه با تحقیقات پیشین نیز صورت می­­‌گیرد.
  • نتیجه گیری: دستاوردهای تحقیق به همراه توصیه‌ها و پیشنهادهای لازم برای انجام بررسی‌های بعدی در این بخش ارائه می‌شود.
  • شکل‌ها و جدول‌ها: جدول‌ها و شکل‌ها (شامل نقشه، تصویر، عکس، نمودار) باید دارای کیفیت مطلوب بوده و بلافاصله بعد از توضیحات مربوطه در متن و ارجاع به آن آورده شود. هم‌چنین عنوان جدول‌ها در بالا و عناوین شکل‌ها در پایین آن به دو صورت فارسی و انگلیسی ارائه شود. شکل‌ها و جدول‌ها با قلم B میترا ۱۰ پررنگ و به صورت وسط چین تنظیم شوند. رعایت حاشیه، راهنما، جهت شمال و ... با ۴۰۰DPI  ضروری است. لازم به ذکر است که باید از اعداد انگلیسی با اعشار انگلیسی در موارد فوق استفاده شود (به نمونه جداول‌ و شکل‌ها در فایل پیوست دقت شود).
  • هر فرمول در یک خط ارائه شود. جهت نمایش فرمول شماره فرمول درسمت راست داخل پرانتز و در راستای حاشیه راست و اصل فرمول درسمت چپ بافونت Times- New Roman  ارائه می‌شود. سمت چپ فرمول در راستای حاشیه چپ متن قرار گیرد.

  • شیوه ارجاع در متن: هرگاه در متنِ مقاله مطلبی از یک کتاب یا مجله یا ... به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، نقل شود، باید پس از بیان مطلب، آن را مستند ساخت.
  • یک اثر با یک مؤلف: پس از آوردن متن، داخل پرانتز: نام مؤلف، تاریخ انتشار به ترتیب می‏آید و پس از آن، اگر جمله به اتمام برسد نقطه آورده می‏شود؛ مانند: (منطقی، ۱۳۸۲).
  • یک اثر با بیش از یک مؤلف: اگر تألیف دارای دو مؤلف باشد، نام آنها به ترتیب ذکر شده در اثر، به همراه سال انتشار می‏آید؛ ولی در آثار با بیش از سه مؤلف، نام اولین مؤلف ذکر می‏شود و به دنبال آن عبارتِ «و همکاران» و سپس سال انتشار می‏آید؛ مانند: ( بازرگان و حجازی، ۱۳۷۹) یا (نوربخش و همکاران، ۱۳۴۶). در منبع نویسی لاتین (Hanson, ۲۰۰۸) و در حالتی که دو مولف باشد & بین دو مولف مانند:  (Herrmann & Hasse, ۱۹۹۷)و نویسنده اول در سمت چپ نویسنده دوم قرار می‌گیرد. برای ۳ مولف به بالاet al.  در سمت راست نویسنده اول استفاده می‌شود Stewart et al., ۱۹۸۵ .
  • آثار با نام سازمان‏ها و نهادها: در صورتی که آثار به نام شرکت‏ها، انجمن‏ها، مؤسسات، ادارات و مانند اینها انتشار یابند، در استنادکردن، به جای نام مؤلف، نام سازمان می‏آید؛ مانند: (پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، ۱۳۸۲).
  •  فهرست منابع: فهرست بایستی بر اساس حروف الفبا (فارسی و لاتین) مرتب سازی و همانند نمونه­ های ذیل برای منابع مختلف ارائه شود. با قلم B میترا ۱۲ و به صورت خط کامل برای منابع فارسی و قلم  Times- New Roman ۱۰ تنظیم شود. دقت شود که ابتدا منابع فارسی و در ادامه منابع لاتین ارائه شوند. قابل ذکر است که منابع فارسی باید به صورت لاتین نیز در فهرست منابع اضافه شوند.
    1. احمدی، ح.، م. ر. اختصاصی، س. فیض نیا و م. ج. قانعی‌بافقی (۱۳۸۱) بررسی روش‌های کنترل فرسایش بادی برای حفاظت راه‌آهن، مطالعه موردی: منطقه بافق. نشریه منابع طبیعی ایران، ۵۵(۳):۳۳۹-۳۲۷.
    2. سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور (۱۳۷۲) وضعیت گسترش بیابان‌ها در ایران. نشریه شماره ۴، ۸۵ صفحه.
    3. علیزاده، ا. (۱۳۶۸). هیدرولوژی کاربردی. انتشارات آستان قدس رضوی، ۲۵۷ صفحه.
    4. Mikdat K. and Zekai S. (۲۰۰۱). Monthly precipitation-runoff polygons and mean runoff coefficients, Hydrological Sciences Journal, ۴۶(۱): ۳-۱۱.

 عناوین بخش‌های مقاله شامل چکیده، واژه‌های کلیدی، مقدمه، مواد و روش‌­ها، نتایج و بحث، نتیجه‌گیری، فهرست منابع با قلم B میترا ۱۲ پررنگ (bold) و به صورت راست چین با یک فاصله با متن قبل تنظیم شود. هم‌چنین زیر عنوان‌ها نیز با قلم B میترا ۱۱ پررنگ (bold) و به صورت راست چین بدون فاصله با متن قبل ارائه شود. از آوردن ":" جلوی عنوان خودداری شود.

  • درج ملاحظات اخلاقی شامل دسترسی به داده‌ها، حمایت مالی، مشارکت نویسندگان،  تضاد منافع نویسندگان و سپاس‌گذاری در مقاله به دو زبان فارسی و انگلیسی ضروری می باشد.

۳- مجله در ویرایش و اصلاح مطالب رسیده آزاد است.

۴-صحت محتوای مطالب و مقالات درج شده بر عهدۀ نویسندگان مقالات است.

نکته: سعی شود در ارائه لغات و اصطلاحات، فارسی بجای لاتین استفاده شده و ذکر لاتین لغات فنی در زیرنویس آورده شود.

  

جهت دریافت فایل نمونه مقالات کلیک کنید
 

لازم به ذکر است تکمبل و ارسال فرم تعهد نویسندگان و فرم تعارض منافع ضروری می باشد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 10968 بار   |   دفعات چاپ: 1139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
مجله علمی سامانه های سطوح آبگیر باران Iranian Journal of Rainwater Catchment Systems
تکمیل و ارسال فرم تعارض منافع
نویسنده گرامی ، پس از ارسال مقاله ، جهت دریافت فرم، لطفا بر روی کلمه فرم تعارض منافع کلیک نمایید و پس از تکمیل، در فایل های پیوست مقاله قرار دهید.
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645